Ahmet Yurtsever Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : (0432) 222 33 97
Belgegeçer : 0(432) 222 33 97
WEB https://ahmetyurtseverktml.meb.k12.tr
Adres : Selim Bey Mahallesi, İskele Caddesi, Tebrizkapı 3. Sokak, İpekyolu / VAN
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Çağdaş, Demokratik, Laik, Uluslar arası ve Kültürler arası hoşgörüyü temel alan, geçmişten ders çıkartarak geleceğe yön veren, Türkiye Cumhuriyetinin devamlılığını sağlayan, düşünen, araştıran, yeniliklere açık, toplum bilinci gelişmiş , girişimci ruha sahip nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Daha iyiye ulaşma duygu ve düşüncelerimizi, eğitim öğretim yoluyla geliştirerek; ilgili, becerili ve kendine güvenen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip bireyleri topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : Derse başlama 08:00 Pazartesi, Salı Cuma ders bitimi 15:40 Çarşamba, Perşembe ders bitimi 15:00
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis : Toplu Taşıma Araçları
Ulaşım : Maraş Caddesinden ve Beşyoldan kalkan iskele minibüslerine binilerek İl Milli Eğitim Müdürlüğünde inildiğinde 2 dk yürüyüş mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Selim Bey Mahallesi İskele Caddesi Tebrizkapı Sokak
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Beşyol ve Maraş caddesine 5 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : 9. sınıf 275 10. sınıf 180 11. sınıf 157 12. sınıf 138
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Taban -Tavan